Јавете ни се +389 78 290890

Тепих - Pierre Cardin

Тепих - Pierre Cardin

Содржина

Состав : 100 % акрил.

Достапни во повеќе димензии :

80 x 150

80 x 300

120 x 180

160 x 230

200 x 290