Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

12 парчиња   Основна чинија 27 cm
12 парчиња   Чинија за главно јадење  22,5 cm
12 парчиња   Чинија за десерт  19 cm
12 парчиња   Чинија за супа  15 cm
6 парчиња    Филџан за  кафе 90 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за кафе 
6 парчиња    Филџан за чај 180 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за чај
2 парчиња    Овална чинија 30,5 cm
1 парче         Овална чинија 35 cm
1 парче         Сад за сос
1 парче         Тацна за садот за сос 
1 + 1             Чорбалак со капак 3000 cc 
2 парчиња   Сад за бибер
2 парчиња   Сад за сол
2 парчиња   Сад за чепкалки за заби