Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

12 парчиња   Основна чинија 27 cm
12 парчиња   Чинија за2 п главно јадење  22,5 cm
12 парчиња   Чинија за десерт  19 cm
12 парчиња   Чинија за супа  15 cm
6 парчиња    Филџан за  кафе 90 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за кафе 
6 парчиња    Филџан за чај 180 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за чај
2 парчиња    Овална чинија 30,5 cm
1 парче         Овална чинија 35 cm
1 парче         Сад за сос
1 парче         Тацна за садот за сос 
1 + 1             Чорбалак со капак 3000 cc 
2 парчиња   Сад за бибер
2 парчиња   Сад за сол
2 парчиња   Сад за чепкалки за заби