Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

12 парчиња   Основна чинија 27 cm
12 парчиња   Чинија за главно јадење 22 cm
12 парчиња   Чинија за десерт 20,5 cm
12 парчиња   Чинија за супа 12 cm
6 парчиња    Филџан за  кафе 
6 парчиња    Тацна за филџани за кафе 
6 парчиња    Филџан за чај
6 парчиња    Тацна за филџани за чај
2 парчиња    Овална чинија 23 cm
1 парче         Овална чинија 33 cm
1 парче         Сад за сос
1 парче         Тацна за садот за сос 20 cm
1 + 1             Чорбалак со капак 
2 парчиња   Сад за бибер
2 парчиња   Сад за сол
2 парчиња   Сад за чепкалки за заби