Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

 •                   Сет за 12 лица            (102   парчиња)
 •            
 •                      12   парчиња         Основни големи чинии
 •              12   парчиња         Чинии за предјадење
 •              12   парчиња         Чинии за главно јадење
 •                       12   парчиња        Чинии за десерт 
 •                       12   парчиња      Средни чинии за сервирање
 •                       1 парче                Чинија за салата
 •                       4 парчиња           Средни чинии за сервирање 
 •                       2 парчиња           Големи чинии за сервирање
 •                       6    парчиња        Шолји и тацни за кафе        
 •                       6    парчиња        Шолји и тацни за кафе  
 •                       2    парчиња       Соларник и биберник  
 •                       1    парче            Сад за сос и тацна           
 •                       1    парче            Чорбалак и капак
 •                       1    парче            Држач за чепкалки
 •                       1    парче            Држач за салвети