Јавете ни се +389 78 290890

Тепих - Murano

Тепих - Murano

Содржина

 

 

Состав : 100 % акрил.

 

Достапни во повеќе димензии :

 

80 x 150

80 x 300

120 x 180

160 x 230

200 x 290