Јавете ни се +389 78 290890

Мега сет за јадење

Мега сет за јадење

Содржина

 •                      
 •              12   парчиња    27cm        Основни големи чинии
 •              12   парчиња    22cm        Чинии за предјадење
 •              12   парчиња    20cm        Чинии за главно јадење
 •              12   парчиња    15cm        Чинии за десерт 
 •               6    парчиња    110cc       Шолји и тацни за кафе        
 •               6    парчиња                     Шолји и тацни за кафе  
 •               6    парчиња    230cc       Шолји  за чај       
 •               6    парчиња                     Тацни за чај
 •               2 парчиња       25cm        Средни чинии за сервирање 
 •               2 парчиња       36cm        Големи чинии за сервирање
 •              1    парче          420cc        Сад за сос и тацна      
 •              1    парче                            Сад за сос
 •              1 +1   парче     4000cc       Чорбалак и капак
 •              1+ 1 парчиња                    Соларник
 •              1+1   парчиња                   Биберник 
 •              2+ 2 парчиња                    Држач за чепкалки