Јавете ни се +389 78 290890

Душек

Душек

Содржина

Уникатната Airform структура овозможува подобра циркулација на воздухот и испарување на влагата.

 Waterlattex пената е комбинација од природен латекс, полимер и вода. Се прилагодува на сечија тежина. Отпорна е на влага, габи и бактерии и овозможува свежина која се задржува низ годините.

 Memosoft- највисока технологија на пена која што се прилагодува на температурата и тежината на корисникот. Memosoft ја подобрува циркулацијата на крвта  и ги олеснува болките во мускулите и зглобовите. Нејзината структура наликува на отворени клетки кои не дозволуваат акумулирање на топлината.

 Зелената лента која го обиколува душекот овозможува вентилација, односно циркулација на воздухот, а содржи и екстракт  од лаванда која делува смирувачки и го зајакнува централниот нервен систем.