Јавете ни се +389 78 290890

Liou Blue

Liou Blue

Содржина

Материјал: 100% полиамид
Правоаголна стаза: 57 * 100 см
Правоаголна стаза: 80 * 140 см
Тркалезна стаза: 100 см
Дизајн: Франција