Јавете ни се +389 78 290890

Тепих - Kork

Тепих  - Kork

Содржина

Состав : 80 % акрил 20 % бамбус

Достапни во повеќе димензии :

 

80 x 150

80 x 300

120 x 180

160 x 230

200 x 290