Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

12 парчиња   Основна чинија 27 cm
12 парчиња   Чинија за главно јадење  23cm
12 парчиња   Чинија за десерт  21 cm
12 парчиња   Чинија за супа  14 cm
6 парчиња    Филџан за  кафе 180 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за кафе 
6 парчиња    Филџан за чај 100 cc
6 парчиња    Тацна за филџани за чај
2 парчиња    Овална чинија 23 cm
1 парче         Овална чинија 33 cm
1 парче         Сад за сос 350 cc
1 парче         Тацна за садот за сос 
1 + 1             Чорбалак со капак 4500  cc 
2 парчиња   Сад за бибер
2 парчиња   Сад за сол
2 парчиња   Сад за чепкалки за заби