Јавете ни се +389 78 290890

Рачно изработен тепих

Рачно изработен тепих

Содржина

Теписи Скопје во ПИЕРРЕ ЦАРДИН ХОМЕ МАЦЕДОНИА        

Достапeн во димензии: 174x240 цм