Јавете ни се +389 78 290890

Рачно изработен свилен килим

Рачно изработен свилен килим

Содржина

Теписи Скопје во ПИЕРРЕ ЦАРДИН ХОМЕ МАЦЕДОНИА        

Достапeн во димензии: 92x153 цм