Јавете ни се +389 78 290890

Рачна изработка- свила

Рачна изработка- свила

Содржина

Во салонот на Pierre Cardin Home Macedonia може да најдете уникатни примероци од свилени теписи - спој на ориенталната култура и илјадници години старата традиција, но со современ пресврт.