Јавете ни се +389 78 290890

Рачно изработен волнен килим

Рачно изработен волнен килим

Содржина

Килимите се изработени од 100% висококвалитетна волна, најчесто во интензивно црвени и црни тонови, но во некои мотиви е присутна и волна со својата природна боја.       

Достапeн во димензии: 112x177 см.