Јавете ни се +389 78 290890

Рачноизработен тепих од бамбус

Рачноизработен тепих од бамбус

Содржина

Бамбусовите теписи се антибактериски и антифунгални, благодарение на уникатниот антибактериски агенс на бамбусот. 

Во салонот на Pierre Cardin Home Macedonia имате можност да најдете теписи изработени 100% бамбус или комбинација на бамбус и други природни метеријали. Ве очекуваме!