Јавете ни се +389 78 290890

Кожен тепих

Кожен тепих

Содржина

Во салонот на Pierre Cardin Home Macedonia имате можност да најдете уникатни кожени теписи изрaботени од кравја кожа.

Димензии на тепихот: 121x180 см.