Јавете ни се +389 78 290890

Сет стаклени чаши за 12 лица

Сет стаклени чаши за 12 лица

Содржина

Сетот содржи:
12  стаклени чаши 300 ml
12 стаклени чаши 240 ml
12 стаклени чаши 170 ml
12 стаклени чаши за чај
1 бокал 1400 ml