Јавете ни се +389 78 290890

Сет стаклени чаши за 12 лица

Сет стаклени чаши за 12 лица

Содржина

Сетот содржи:
12 парчиња стаклени чаши 250 ml
12 парчиња стаклени чаши 350 ml
1 парче стаклен бокал 1500 ml