Јавете ни се +389 78 290890

Elexus Olimpos 1918

Elexus Olimpos 1918

Содржина

Состав : бамбус - вискоза

Достапни во повеќе димензии :

80 x 150

80 x 300

120 x 180

160 x 230

200 x 290