Јавете ни се +389 78 290890

Дантелла елегантиа

Дантелла елегантиа

Содржина

 •  
 •              
 •                                    Сет за 12 особи (87парчиња)
 •              12   парчиња    27cm        Основни големи чинии
 •              12   парчиња    22cm        Чинии за предјадење
 •              12   парчиња    15cm        Чинии за главно јадење
 •              12   парчиња    20cm        Чинии за десерт 
 •               6    парчиња    90cc          Шолји и тацни за кафе        
 •               6    парчиња                      Шолји и тацни за кафе  
 •               6    парчиња    200cc        Шолји  за чај       
 •               6    парчиња                      Тацни за чај
 •               2    парчиња    25cm         Средни чинии за сервирање 
 •               1    парчe         36cm          Големa чиниja за сервирање
 •               2     парчиња  1500cc   Сад за сос и тацна      
 •              1 +1  парче        420cc       Чорбалак и капак
 •              1+ 1 парчиња                     Соларник
 •              1+1  парчиња                     Биберник 
 •              2+ 2 парчиња                     Држач за чепкалки