Јавете ни се +389 78 290890

Сервис за јадење

Сервис за јадење

Содржина

 •                 Сет за 12 лица           (87   парчиња)     
 •                                                        
 •     12      Лажици
 •     12      Виљушки
 •     12      Ножеви
 •     12      Ножеви за десерт 
 •     12      Виљушки за десерт
 •     12      Средни лажици 
 •     12      Мали лажици 
 •       1     Лажица за сервирање
 •       1     Виљушка за сервирање
 •       1     Црпалка