Јавете ни се +389 78 290890

Сет за јадење

Сет за јадење

Содржина

12 парчиња лажица
12 парчиња виљушка
12 парчиња нож
12 парчиња лажица за десерт 
12 парчиња десерт вилушка за десерт 
12 парчиња нож за десерт 
12 парчиња чајна лажица
1 парче  сипалка за чорба
1 парче нож за сечење и сервирање торта
1 парче перфорирана лажица за сервирање
1 парче виљушка за сервирање
Кожено куферче


Изработени од хром никел нерѓосувачки челик.