Јавете ни се +389 78 290890

Сет за јадење

Сет за јадење

Содржина

12 парчиња лажица
12 парчиња виљушка
12 парчиња нож
12 парчиња лажица за 
12 парчиња десерт вилушка за десерт 
12 парчиња нож за десерт 
12 парчиња чајна лажица
кутија
Изработени од хром никел нерѓосувачки челик.