Јавете ни се +389 78 290890

Порцелански сервис

Порцелански сервис

Содржина

 •                       Сет за 12 лица            (86   парчиња)
 •            
 •              12   парчиња         Основни големи чинии
 •              12   парчиња         Чинии за предјадење
 •              12   парчиња         Чинии за главно јадење
 •              12   парчиња         Чинии за десерт 
 •               2   парчиња           Средни чинии за сервирање
 •               1 парче                  Чинија за салата
 •                1 парче                  Голема чинија за сервирање
 •                6+6    парчиња      Шолји и тацни за кафе        
 •                6+6    парчиња      Шолји и тацни за кафе  
 •                2+2    парчиња      Соларник и биберник  
 •                1+1    парче           Сад за сос и тацна           
 •                1+1    парче           Чорбалак и капак
 •                1+1    парче            Држач за чепкалки и капак