Јавете ни се +389 78 290890

Colza Pink

Colza Pink

Содржина

Материјал: 100% памук
Густина: 600 g / m2
Пешкир за раце: 40 * 60 см x 2 
Пешкир за раце: 50 * 90 см х 1 
Дизајн: Франција