Јавете ни се +389 78 290890

Теписи - Bosphorus

Теписи - Bosphorus

Содржина

 Состав :80 % акрил 20% бамбус

Достапни во повеќе димензии :

80 x 150

80 x 300

120 x 180

160 x 230

200 x 290