Јавете ни се +389 78 290890

Душек Одеон

Душек Одеон

Содржина

Душекот е изработен од милиони микро-клетки со отворена структура, кои обезбедуваат одлична воздушна вентилација во јадрото и константен проток на свеж воздух кон телото во текот на спиењето.