Јавете ни се +389 78 290890

Постелнина

Постелнина

Содржина

Декоративен лицев слој: жакард

100% Памук
Боја: Бела, крем, златна, пудра розева, аква, антрацит, кафена, морнароско сина, виолетова, црна