Јавете ни се +389 78 290890

100% Волнен тепих

100% Волнен тепих

Содржина

Луксузни теписи – Pierre Cardin  - во салонот на Pierre Cardin Home Macedonia – Скопје.

Достапен во димензии: 170x240 цм